Felnőtt terápia

Pszichológiai tanácsadás
felnőtteknek

Több probléma fókusszal segítek megküzdeni, legyen az magánéleti probléma vagy munkahelyi gond, forduljon hozzám bizalommal, a 17. kerület központi részén. Online pszichológiai tanácsadásra is van lehetőség, ha az aktuális járványhelyzet ezt indokolja, vagy praktikusabb a kliens számára.

Kríziskezelés

Váratlan helyzet érte az életben? Segítek megoldani, legyen az negatív vagy éppen pozitív hatás, amit egyedül nehezen dolgozna fel.

Párkapcsolati problémák

Házasságuk vagy párkapcsolatuk nehéz időszakon megy át? Térképezzük fel együtt a helyzetet és találjunk megoldást!

Gyász feldolgozás

Egy szerettünk elvesztése elképesztően nagy fájdalom, nehéz a feldolgozás útjára lépni, ezért jó, ha van egy kívülálló, aki átsegít a folyamaton.

Életegyensúly kialakítása

Mikor vagyok elégedett önmagammal? Mi kell ahhoz, hogy a számtalan szerepünkben jól működjünk? Hol vannak az én értékeim, és igényeim, ezeket hogyan tudom közvetíteni a környezetem felé? Közösen megválaszoljuk ezeket!

Ki vagyok én? Az Ön segítője!

Pszichológus vagy? Miért nem a szakmádban dolgozol? – Kaptam meg a kérdést számtalanszor. Kezdetben piackutatóként fókuszcsoportokat vezettem, majd fejvadászként, trénerként, HR-esként dolgoztam, ahol valójában mindig is a „szakmámat” kellett használnom csak más köntösben. A különbség annyi, hogy ezt vállalati, céges keretek között tettem, és nem a pszichológus-kliens kontextusban.

Sokan sokféleképpen éljük meg ezt a hivatást. Egyetem után én arra éreztem késztetést, hogy inkább a versenyszférában szerezzek tapasztalatot, de mindig fontos volt, hogy emberközpontú legyen, amivel foglalkozom. Pályakezdőként nem éreztem késznek magam arra, hogy családi élethelyzetekben adjak tanácsot, vagy olyan kérdésekben, amit még nem élhettem át, vagy csak hasonlót sem.

A különböző pozíciók, amit betöltöttem mind hozzásegítettek a saját énem újfajta aspektusának megismeréséhez. A családalapítás, gyerekszületés, az ezzel járó új szerepek: feleség, meny, dolgozó nő stb. megélése nagyon sokat formált rajtam. Sokszor eljuttatott a határaimhoz, árnyalta a személyiségemet, reakciómiat, és mások nézőpontjának megértésében sokat segített. Úgy hiszem, hogy mostanra, a negyedik X-en túl értem meg igazán a tanácsadói szerepre. Remélem, hogy az a számtalan élethelyzet, amibe a karrierem és a személyes életem kapcsán kerültem, alkalmassá tesz arra, hogy mások elakadásaiban, fordulópontjaiban, érzelmi hullámvölgyeiben empatikus és építő partner legyek. A jelen, változásokkal teli időszakban szükségünk van megerősítésre, saját magunkban való hitre, új célokra és alkalmazkodókészségre. Ehhez szeretnék kaput nyitni annak, aki hozzám fordul.

VISSZAJELZÉSEK

ÁRAK

Egyéni terápia

Egy alkalom 15 000 Ft / 1 óra*

Melynek során csak Önre figyelek és közösen dolgozunk azon, hogy az élete teljesebb, boldogabb legyen.

Csoportos terápia

Az árképzés csoportonként változhat*

Felnőtt csoportok aktuálisan a honlapon lesznek hirdetve.

Fizetni készpénzben vagy utalással lehet,
a konzultációs időpont után.

konzultációs
időpont
egyeztetés