Karrier tanácsadás

Karrier tanácsadás
és interjú felkészítés

Még nem tudja mi az álommunkája vagy éppen azt, hogy hogy érje el? Mindkettőben segíthetek, a vírusválság és a karantén helyzet miatt, most webes karrier tanácsadás keretében is! Az új érdeklődők részére egy alkalmat online, ingyen vállalok, mely később normál tarifájú díjazás mellett folytathatunk is, ha igény van rá.

Karrierutak kidolgozása

Állásváltoztatás esetén a lehetséges karrierutak kidolgozása, alternatívák keresése elengedhetetlen lépés, szívesen segítek benne.

Önéletrajz írás

Egy jó CV egyenes út lehet a tökéletes álláshoz, így nagyon fontos körültekintően elkészíteni. HR-es és fejvadász múltammal magabiztosan tudok segíteni.

LinkedIn profil készítés

A LinkedIn az üzleti Facebook. Építsen velem professzionális profilt és legyen Ön a fejvadászok legkedveltebb célpontja!

Interjú felkészítés

Az állásinterjúk nagy stresszt jelentenek, de Ön miért ne lehetne nyugodt? Magyar és angol nyelvű állásinterjúira is magabiztosan mehet, ha én készítem fel.

Ki vagyok én? Az Ön segítője!

Pszichológus vagy? Miért nem a szakmádban dolgozol? – Kaptam meg a kérdést számtalanszor. Kezdetben piackutatóként fókuszcsoportokat vezettem, majd fejvadászként, trénerként, HR-esként dolgoztam, ahol valójában mindig is a „szakmámat” kellett használnom csak más köntösben. A különbség annyi, hogy ezt vállalati, céges keretek között tettem, és nem a pszichológus-kliens kontextusban.

Sokan sokféleképpen éljük meg ezt a hivatást. Egyetem után én arra éreztem késztetést, hogy inkább a versenyszférában szerezzek tapasztalatot, de mindig fontos volt, hogy emberközpontú legyen, amivel foglalkozom. Pályakezdőként nem éreztem késznek magam arra, hogy családi élethelyzetekben adjak tanácsot, vagy olyan kérdésekben, amit még nem élhettem át, vagy csak hasonlót sem.

A különböző pozíciók, amit betöltöttem mind hozzásegítettek a saját énem újfajta aspektusának megismeréséhez. A családalapítás, gyerekszületés, az ezzel járó új szerepek: feleség, meny, dolgozó nő stb. megélése nagyon sokat formált rajtam. Sokszor eljuttatott a határaimhoz, árnyalta a személyiségemet, reakciómiat, és mások nézőpontjának megértésében sokat segített. Úgy hiszem, hogy mostanra, a negyedik X-en túl értem meg igazán a tanácsadói szerepre. Remélem, hogy az a számtalan élethelyzet, amibe a karrierem és a személyes életem kapcsán kerültem, alkalmassá tesz arra, hogy mások elakadásaiban, fordulópontjaiban, érzelmi hullámvölgyeiben empatikus és építő partner legyek. A jelen, változásokkal teli időszakban szükségünk van megerősítésre, saját magunkban való hitre, új célokra és alkalmazkodókészségre. Ehhez szeretnék kaput nyitni annak, aki hozzám fordul.

VISSZAJELZÉSEK

ÁRAK

Egy alkalom

Egy alkalom 35.000 Ft / 2 óra *

Tartalmazza a karrierlehetőségek feltárását, a CV testreszabását, és egy rövid próbainterjút magyar vagy angol nyelven.

Fizetni készpénzben vagy utalással lehet,
a konzultációs időpont után.

konzultációs
időpont
egyeztetés