Serdülő terápia

Pszichológiai tanácsadás
serdülők részére

Tinik, serdülők terápiás tanácsadását egyéni vagy csoportos rendszer keretén belül is tudom biztosítani, az igényeknek vagy a céloknak megfelelően. Online is várom a fiatalokat, ha az aktuális járványhelyzet ezt indokolja, vagy komfortosabb a kamasz számára!

Önismeret és önbizalomszerzés

A kamaszok sosem elégedettek magukkal, pedig mindegyikük tökéletes. Segítek, hogy erre a klienseim, maguk is rájöjjenek!

A világban betöltött szerepek

Sokszor a felnőttek sem találják helyüket a világban, egy forrongó tini lelke pedig csak zűrösebb, iránymutatásra van szükségük, hogy tudják, kik is ők valójában.

Szülő-gyerek kapcsolatok javítása

Ki ne csapkodta volna az ajtót a szüleivel való veszekedés közben? Ez teljesen normális, de könnyen okozhatunk maradandó sebeket, amiknek feldolgozásához segítségre van szükség. Forduljanak hozzám bizalommal!

Felnőttéválás nehézségeinek leküzdése

Teljesítménykényszer? Önállósodás? Pályaválasztás? Mind nehéz kérdés, ami talán túl korán merül fel, de segíthetek abban, hogy tisztábban lásd magad!

Ki vagyok én? Az Ön segítője!

Pszichológus vagy? Miért nem a szakmádban dolgozol? – Kaptam meg a kérdést számtalanszor. Kezdetben piackutatóként fókuszcsoportokat vezettem, majd fejvadászként, trénerként, HR-esként dolgoztam, ahol valójában mindig is a „szakmámat” kellett használnom csak más köntösben. A különbség annyi, hogy ezt vállalati, céges keretek között tettem, és nem a pszichológus-kliens kontextusban.

Sokan sokféleképpen éljük meg ezt a hivatást. Egyetem után én arra éreztem késztetést, hogy inkább a versenyszférában szerezzek tapasztalatot, de mindig fontos volt, hogy emberközpontú legyen, amivel foglalkozom. Pályakezdőként nem éreztem késznek magam arra, hogy családi élethelyzetekben adjak tanácsot, vagy olyan kérdésekben, amit még nem élhettem át, vagy csak hasonlót sem.

A különböző pozíciók, amit betöltöttem mind hozzásegítettek a saját énem újfajta aspektusának megismeréséhez. A családalapítás, gyerekszületés, az ezzel járó új szerepek: feleség, meny, dolgozó nő stb. megélése nagyon sokat formált rajtam. Sokszor eljuttatott a határaimhoz, árnyalta a személyiségemet, reakciómiat, és mások nézőpontjának megértésében sokat segített. Úgy hiszem, hogy mostanra, a negyedik X-en túl értem meg igazán a tanácsadói szerepre. Remélem, hogy az a számtalan élethelyzet, amibe a karrierem és a személyes életem kapcsán kerültem, alkalmassá tesz arra, hogy mások elakadásaiban, fordulópontjaiban, érzelmi hullámvölgyeiben empatikus és építő partner legyek. A jelen, változásokkal teli időszakban szükségünk van megerősítésre, saját magunkban való hitre, új célokra és alkalmazkodókészségre. Ehhez szeretnék kaput nyitni annak, aki hozzám fordul.

VISSZAJELZÉSEK

ÁRAK

Egyéni terápia

Egy alkalom 15 000 Ft / 1 óra*

Melynek során csak gyermekére figyelek és közösen dolgozunk mindazon, ami hozzásegíti őt egy kiegyensúlyozott, boldog élethez.

Csoportos terápia

Az árképzés csoportonként változhat*

A csoportnak köszönhetően a gyerekek könnyebben ellazulnak, hamarabb megnyílnak, sőt, akár barátokat is szerezhetnek.

Fizetni készpénzben vagy utalással lehet, a konzultációs időpont
vagy a csoportos űlés után

konzultációs
időpont
egyeztetés